PINK BANANA
/

EVENTS, BOOKINGS AND SUPPORT

 

Het aanbod van Pink Banana

Hieronder vind u ons aanbod. Naast ons eigen aanbod hebben we ook goede contacten met andere bureaus. Op deze manier kunnen we u vrijwel overal in voorzien.

Singer-songwriters en formaties

Op zoek naar de juiste artiest?

Op zoek naar de juiste artiest?

Wij hebben een ruim netwerk aan singer-songwriters en formaties die uw event nog persoonlijker kunnen maken. U kan één van onze singer-songwriters heel goed inzetten bij een bruiloft, bedrijfsfeest, huiskamerconcert. Maar ook zeer geschikt als entertainment in een café of restaurant.

Genre: Covers & eigen werk

Klik hier voor een indicatie van ons aanbod

DJ's

Op zoek naar de juiste DJ?

Op zoek naar de juiste DJ?

Opzoek naar een DJ die precies aanvoelt wat uw gasten willen horen? Of wilt u met een thema werken tijdens uw event? Aan die wensen kunnen wij voldoen. We hebben verschillende DJ's die zich zonder problemen aanpassen aan uw wensen.

Klik hieronder voor een indicatie van ons aanbod. Heeft u speciale wensen? Hier kunnen we uiteraard in voorzien. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Zoals hierboven aangegeven hebben we goede contacten met andere bureaus. Hierdoor kunnen we vrijwel altijd aan uw behoefte voldoen.

Klik hier voor een indicatie van ons aanbod

Muzikanten

Live Saxophone of Live Pianist?

Live Saxophone of Live Pianist?

De finishing touch op uw event. Een pianist zoals in "Crazy Pianos" of een Saxofonist die meespeelt met de DJ? Het kan allemaal.

Genre: Saxophone, pianist

Klik hier voor een indicatie van ons aanbod

Fotohuisje / Photobooth

Een blijvende herinnering aan uw event?

Een blijvende herinnering aan uw event?

Fotohuisjes (ook wel photobooths genoemd) zijn perfect voor bruiloften, bedrijfsfeesten en (marketing) events. Laat al je gasten op de foto gaan, zodat jij een aandenken hebt aan iedereen. Het Fotohuisje print standaard het fotostripje 2x, leuk om er 1 in het gastenboek te laten plakken en 1 mee te laten nemen door de gasten.

Bij elke boeking: - Geen tijdslimiet, je boekt ons voor een hele dag of dagdeel - Wij regelen de op- en afbouw met de locatie - Leuke attributen en props in een vintage koffer - Onbeperkt foto's maken en printen - Maatwerk design van de Fotostrips - Alle foto's achteraf digitaal - Professionele studioverlichting voor haarscherpe foto's in elke situatie

Klik hier voor meer informatie

Fotograaf & Aftermovie

Uw event professioneel vastleggen?

Uw event professioneel vastleggen?

Fotografie en aftermovies om iedereen je event te laten (her)beleven. De bewerking, muziek en sfeer van de beelden helemaal afgestemd op jullie stijl en alle beelden gebruiksklaar afgeleverd om gelijk te kunnen posten, delen en van te genieten.