PINK BANANA
/

EVENTS, BOOKINGS AND SUPPORT

 

Het aanbod van Pink Banana

Hieronder vind u ons aanbod. Naast ons eigen aanbod hebben we ook goede contacten met andere bureaus. Op deze manier kunnen we u vrijwel overal in voorzien.

Singer-songwriters en formaties

Op zoek naar de juiste artiest?

Op zoek naar de juiste artiest?

Wij hebben een ruim netwerk aan singer-songwriters en formaties die uw event nog persoonlijker kunnen maken. U kan één van onze singer-songwriters heel goed inzetten bij een bruiloft, bedrijfsfeest, huiskamerconcert. Maar ook zeer geschikt als entertainment in een café of restaurant.

Genre: Covers & eigen werk

Klik hier voor een indicatie van ons aanbod

Klik hier voor een indicatie van ons aanbod

DJ Vintage Vinyl

Dj Vintage Vinyl

Dj Vintage Vinyl

Niets kan de charme van de echte vinylplaten vervangen. DJ Vintage Vinyl draait alleen ouderwets met elpees en singles met daarop de lekkerste retro hits. Of hij nu draait op een bruiloft, tuinfeest, festival, bedrijfsfeest of zakelijk evenement, hij neemt altijd zijn grandioze verzameling van 3000 singles mee.

Klik hier voor meer informatie

De Marskramer

De Marskramer

De Marskramer

Muzikale, theatrale walkact met ingebouwde geluidsversterking. Hij reist langs dorpen en steden, herbergen en boerderijen. Deze Troubadour in Dickensstijl verstaat de kunst om het publiek in de juiste stemming te brengen. Om vervolgens zijn waar te slijten. Met muziek, zang en melancholie, met dramatiek en theater. Muziek en liederen uit alle streken, van alle tijden.

Neem contact met ons op over deze act

Klik hier voor een indicatie van ons aanbod

Klik hier voor meer informatie