PINK BANANA
/

EVENTS, BOOKINGS AND SUPPORT

 

 

Muzikanten

Ivar on Sax

Ivar on Sax

Ivar on Sax is een jonge hippe saxofonist die op zijn 14e begon met het improviseren op dancemuziek. Mei 2018 en 2019 was hij de saxofonist van 'De Toppers' in een uitverkochte Arena. In de afgelopen 12 jaar heeft hij op honderden feesten met veel plezier en energie mogen spelen. Momenteel is Ivar erg druk met zijn formatie isaxbonvineas en spelen zij in binnen en buitenland in clubs, festivals en op andere grote feesten.

Live pianist Charles

Live pianist Charles

Mijn pianobar op jouw feestje!

Het is tijd om terug te gaan naar de basis! Ik gebruik geen led-wall, coole moves zijn mij onbekend, een gelikte podium aankleding ben ik vergeten en de uitgebreide lichtshow heb ik bewust thuisgelaten! Dit zijn namelijk niet de dingen waar het om draait!

Wat ik wel te bieden heb is een dosis muzikaliteit en gezelligheid, een licht ontspoorde instelling en een hoge mate van interactief muziek maken!

Jimmy Glasmacher

Jimmy Glasmacher

Jimmy Glasmacher speelde al met de grote der aarde. Deze rasmuzikant zorgt met zijn solo optreden voor dat extra zwoele, zomersfeertje op ieder feestje. Jimmy is niet nadrukkelijk aanwezig maar verzorgt op de achtergrond heerlijke lounge muziek op gitaar. Zijn kleine podium met mooie tapijten en bijzondere verschijning zijn voor elk tuinfeest, terras, bruiloft of loungefeest een geweldige toevoeging.

Genre: Instrumentaal, Lounge, Ibiza style