PINK BANANA
/

EVENTS, BOOKINGS AND SUPPORT

 

Singer-songwriters en formaties

De Zaak

De Zaak

Drie onwetende knapen slepen contrabas, trommel en gitaar de straat op. In een poging hun passie met de mensen te delen spelen ze liedjes van de Beatles en Elvis. Met een lach op het gezicht – en waar mogelijk een koud pilsje in de hand – brengen zij de binnenstad tot leven. “Willen jullie volgende week ons vijftigjarig huwelijk van muziek voorzien?” vraagt een oudere man. In koor roepen de jongens volmondig ja. “Dat willen wij wel!”. Voor een appel en een ei zingen de jongens zich een avond lang de longen uit hun lijf. Een betere invulling van hun bestaan kunnen zij zich niet wensen. De Zaak is geboren. De Zaak is akoestisch, sfeerverhogend, mobiel en toegankelijk. Bruiloften, festivals, begrafenissen, bedrijfspresentaties, verjaardagen, -je kunt het zo gek niet bedenken-, De Zaak maakt het af.

Genre: Covers

Sher & Pelle

Sher & Pelle

De perfecte oplossing voor jouw feest. Sher en Pelle passen zich moeiteloos aan uw wensen aan. Hun repetoire is zeer breed en geen idee is hun te gek. Zij denken met je mee en zorgen op elke locatie voor het gewenste resultaat.

Genre: Covers

Richard Beukelaar

Richard Beukelaar

Richards teksten zijn rauw, maar bieden ruimte voor hoop. Hij voert de luisteraar mee op een reis langs duistere plekken met hoge bergen en diepe dalen. Zijn stem is dan weer luid, dan weer ingetogen, zonder aan intensiteit in te boeten. Hij is een singer songwriter pur sang. Geboren om te vertellen brengt hij zijn publiek in betovering met lange uithalen afgewisseld door momenten van betrekkelijke stilte. De stilte is relatief, want schreeuwt de luisteraar toe en moedigt hem aan om verder te luisteren.

Genre: Covers en eigen werk

Paul Eppink

Paul Eppink

Paul Eppink uit Nijmegen is niet de singer-songwriter met de gevoelige liedjes. Nee, als je Paul Eppink moet omschrijven dan is dat power en tempo! Deze singer-songwriter met groot stembereik speelt in een tempo wat je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Paul overvalt je met zijn diversiteit aan covers. Het gaat van Paolo Nutini naar Aqua en van Foo Fighters naar Britney Spears zonder dat je het door hebt. Wil je een tegekke singer-songwriter in je kroeg, mancave of tijdens een stoere mannen bbq? Dan moet je Paul boeken!

Genre: Covers

Laura Beekman

Laura Beekman

Ik ben een Nederlandstalige singer/songwriter met een gitaar en hoedje. Negen van de tien keer zie je mij met een lach en straal ik vrolijkheid uit maar het kan natuurlijk niet altijd rozengeur en maneschijn zijn. Het is mijn missie om de wereld te bewijzen dat Nederlandstalige muziek meer is dan een genre. De onderwerpen en thema's in mijn muziek reflecteren wie ik ben als mens. Ik hou het altijd zo dicht mogelijk bij mezelf. LAURA scoorde al hitjes met liedjes als "Zoete witte wijn", "Komt wel goed schatje" en "Hartenstrijd" een duet met Nick en Simon.

Genre: Eigen werk en een aantal covers

Marco Hovius

Marco Hovius

Marco Hovius (bekend van 16Down, Prodigal Sons bracht vier albums uit met pop/rock, speelde meermaals met eigen werk in alle grote zalen en op alle grote festivals (Lowlands, ParkPop,ZC) in Nederland en Belgie.Hij deed een tour in het voorprogramma van Anouk. Hovius heeft een aantal radiohits geschreven (Subtle Movements, Heaven still cries, The day that I met you). Marco brengt akoestisch solo weergaloos een repetoire ten gehore van eigen nummers en covers in zijn eigen stijl waarbij improvisatie een grote rol speelt. Zijn akoestische optredens worden hierdoor een unieke ervaring.

Genre: Covers en eigen werk

Charl Delemarre

Charl Delemarre

Charl Delemarre (1990) is een Nederlandstalige singer & songwriter die eind 2014 met zijn band de Grote Prijs van Rotterdam én de Grote Prijs van Nederland won met zijn gepassioneerde en persoonlijke liedjes. Het jaar daarop bracht hij zijn eerste EP ‘De Bekentenis’ uit. Met zijn single ‘Zonder Jou’ trad hij op in DWDD, waar hij sindsdien een graag geziene gast was.

Genre: Nederlandstalig, eigen werk

Collin Hoeve

Collin Hoeve

De status van de Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve groeit in rap tempo door. Zijn bekendheid kwam in een stroomversnelling toen hij bij 3FM Serious Request het wereldrecord Songs Schrijven vestigde: 105 (!) stuks in 24 uur. En stuk voor stuk kregen ze het predicaat ‘persoonlijk’ en ‘van hoge kwaliteit’. ​Intussen treedt Collin Hoeve meerdere keren per week op en hij verrast zijn publiek steevast met vrolijke uptempo liedjes, die hij ogenschijnlijk eenvoudig afwisselt met ontroerende ballads. Daarbij is hij in zijn performance ontwapenend openhartig en vertelt hij tussendoor de luchtige, aangrijpende en altijd treffende en vermakelijke verhalen achter zijn songs.

Genre: Covers en eigen werk

Karlijn Nijkamp

Karlijn Nijkamp

Karlijn is een jonge frisse zangeres uit Nijmegen met een prachtige stem. Ze zingt covers van de bekenste artiesten. Karlijn is perfect in te zetten tijdens een bedrijfsborrel, jubileum, prive feest of horeca aangelegenheden.

Genre: Covers

The Bottleneck Rockers

The Bottleneck Rockers

The Bottleneck Rockers treden voornamelijk op in kroegen, in feesttenten, op motorevenementen en festivals, maar ook voor (besloten) privé feesten zijn ze te boeken. Vanwege hun grote verscheidenheid in repertoire zijn ze geschikt voor iedere gelegenheid voor jong en oud. Hun muziek varieert vanaf de jaren 60 tot de muziek van nu en alles uiteraard in een akoestisch rock jasje waaraan een eigen draai is gegeven.

Genre: Covers en eigen werk

Jumbo Gumbo Royale

Jumbo Gumbo Royale

'Jumbo Gumbo Royale is een Nijmeegse trio bestaande uit the-larger-than-life John B. Jones, the Summer smooth Marty Reyes, en onze rots Dave 'the Groove' Meuwese. Het is de combo van deze onwaarschijnlijke persoonlijkheden die onze muziek zo verrassend en gevarieerd maakt. Een beetje van dit en een beetje van dat, net als een goede Gumbo pot. Scherp, zoet, bitter, en altijd vol positiviteit en energie! Ons recept: Gitaar, contrabas, cajon en véél samenzang. Plus een vleugje van wat wij 'the ol' switcheroo noemen. Wat betekent dat we lekker wisselen van lead en instrument als we daar zin in hebben. Zo verzekeren wij een breed repertoire waar iedereen wel iets herkent.'

Genre: Covers

Sher Careman

Sher Careman

Sher is vooral bekend om haar lage, warme maar rasperige stem, haar enthousiasme, haar vermogen om plezier te hebben met elke vorm van publiek, haar enorme repertoire van covers en originelen, haar vaardigheden om over te schakelen van een zeer intiem optreden naar een feestshow en van natuurlijk haar liefde voor bier, reizen en katten.

Genre: Covers

Daniel Cane

Daniel Cane

In vijf jaar tijd wist Daniel menig hart te veroveren. 600+ optreden door heel Nederland en een klein stukje belgie, een waanzinnige debuut EP Ivory, en voorprogramma’s van oa The Golden Earrinf, Bløf, De Dijk, Fink, Danny Vera en meer. Je kon Daniel ook vinden op Lowlands, Pinkpop tijdens de Popronde of gewoon intiem in je huiskamer. Niks is deze knuffelbeer te gek. Entertainment pur sang. Daniel zingt zijn zware verhalen vol emotie maar zorgt er ook voor dat iedereen die naar de show komt zich thuis meteen thuis voelt. De leukste muzikale rollercoaster die je mee hebt gemaakt. In januari 2019 kwam zijn nieuwe single 'Wolves' uit. Deze single markeert het begin van een nieuwe lading eigen muziek van Daniel.

Genre: Covers & eigen werk

Kira Dekker

Kira Dekker

Kira is een altijd vrolijke, enthousiaste en dromerige muzikante, onder andere bekend van the Voice of Holland en verschillende optredens bij o.a 3FM, Radio 538 en NPO2. Kira weet haar publiek keer op keer in te pakken met haar mooie luisterliedjes, sprankelende persoonlijkheid en grappige verhaaltjes tussen de nummers door. Beschikbaar met eigen werk en een ruim aantal aan covers.

Genre: Covers en eigen werk

Guilty Pleasures

Guilty Pleasures

Twee jonge, doch ervaren muzikanten. Met slechts één gitaar, één stem en één kickpedaal brengen wij de goede en foute muziek van toen en nu. Voor The Guilty Pleasures hoeven we niet op zoek naar artistieke essentie, maatschappelijke relevantie of achterliggende normen en waarden. Wij willen maar één ding; echte gezelligheid. Spelen voor en mét het publiek! En dan liedjes en artiesten die iedereen wil horen, maar die niemand durft te spelen. Denk aan de Backstreet Boys, Bon Jovi, Earth, Wind & Fire, John de Bever e.v.a!

Genre: Covers

MOOD

MOOD

“MOOD bestaat uit zangeres Mieke en gitarist Marty. Het repertoire bestaat uit fijne easy listening songs die je wel herkent, maar dan nét even iets anders gespeeld. Van grote nummers een eigen, kleine versie maken, dát is MOOD. Vol akoestisch gitaargeluid gecombineerd met de warme stem van Mieke. Je vind ze al jaren op toffe plekken zoals kleine (food)festivals, restaurants, kleine kroegen en tijdens tuin-en huiskamerconcerten. Als je bij een optreden van MOOD bent, kun je even lekker achterover leunen en je gedachten laten gaan...”

Genre: Covers