PINK BANANA
/

EVENTS, BOOKINGS & SUPPORT

 

Creëer je eigen mini festival of foodtruckfestival!

Sound Trek It just makes your day. Sound trek geeft uw feest of foodtruckfestival een extra dimensie. Een unieke smaakbeleving met Live Muziek! Sound Trek is een mobiele bar gebouwd in en aan een schitterende Volkswagen bus uit 1972, een echte ‘Eye catcher’. Sound Trek combineert muziek, eten en drinken in een unieke beleving op jouw locatie!

Caravan podium

Sound Trek heeft een eigen podium in de vorm van een caravan en kan een gezellig eigen terras creëren. Alles is mogelijk op ons podium. Wil je live muziek, wil je cabaret, iets met kunst of toneel, of misschien heb je zelf wel een act of iets te presenteren. Sound Trek wil de sfeer van een mini festival creëren. Sound Trek is perfect voor bedrijf events, bruiloften, tuinfeesten, festivals, stadsfeesten, dorpsfeesten, boek- of muziek presentaties, luistersessies, sportwedstrijden en natuurlijk jouw eigen feest!

Zakelijk

Maar je kunt ons ook boeken ter promotie. Je kunt de bus tijdelijk omtoveren in jouw bedrijfsbus. Wij zorgen ervoor dat jouw logo op de bus staat en je hebt een echte ‘Eye catcher’ met jouw bedrijfsnaam erop. Zo ben je een opvallende verschijning op bijvoorbeeld een beurs, een open dag of een personeelsuitje.