PINK BANANA
/

EVENTS, BOOKINGS & SUPPORT

 

Single Fuifje... Dat is toch een plaatje!

Single Fuifje (dj draait)

Geen rommelmarkt of platenbeurs was veilig voor dj vinyl met uitpuilende bakken nostalgische kneiters tot gevolg!

Dans met ons mee op een muzikale tijdreis vol smaak en – eerlijk is eerlijk – af en toe ook wat wansmaak. Ga van the Who – wie? – the Who, via the Beatles naar ABBA en weer naar TOTO. Hoezo draaischema’s en overgangen? We breken met alle dj wetten en tikken je kris kras door alle muziekdecennia tot je murw gedraaid alleen nog maar met je handen in de lucht staat mee te zingen en zwieren op de dansvloer! De avond van je leven met een schorre keel en lichte schaamte tot gevolg.

Single Fuifje (grabbelen)

‘He dj! Put the record on!’ Ook zo moe van dj’s die helemaal zelf willen bepalen wat ze draaien? Beetje moeilijk doen over draaischema’s en overgangen? Dat gaat nu anders! Want… ‘U vraagt en wij draaien’.

Kom lekker grabbelen in onze uitpuilende bakken vol nostalgisch vinyl. Een muzikale tijdreis vol smaak en wansmaak. Van ‘Why tell me why’ tot ‘Proud Mary’… ‘80’s synth pop’, tot ‘70’s rock ’n roll’ en weer terug naar Doe Maar. Kris Kras door elkaar. 

Dus…zoek je favoriete single, geef hem aan de dj en dans, zing of hos mee!

Single Fuifje… Dat is toch een plaatje!

Single Fuifje 90's
Stap terug in de tijd en herbeleef de muziek van jouw jeugd tijdens Single Fuifje 90's! Ontdek meer dan 800 Maxi CD-Singles en laat je meeslepen door een feest der herkenning. Zing luidkeels mee met de iconische Boy and Girlbands uit de jaren 90, waaronder The Backstreet Boys, Nsync, Spice Girls en Boyzone. Geniet van de zoete klanken van KC & Jojo, Mariah Carey, Babyface en Boys II Men.

Dans de nacht in met de hits van Guus Meeuwis en Vagant, Marco Borsato, of Acda en de Munnik. Laat je meenemen door het gitaargeweld van Nirvana, Pearl Jam, The Offspring en Green Day en spring een gat in de lucht! En laten we de happy hardcore tunes niet vergeten – Charly Lownoise and Mental Theo, DJ Paul Elstak, Party Animals, 2 Unlimited en nog veel meer.

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol nostalgie, goede vibes en de beste muziek van de jaren 90 met een kleine knipoog naar begin 2000.
Single Fuifje 90's is dé plek waar herinneringen tot leven komen en de dansvloer de perfecte plek is om te genieten van de soundtrack van jouw jeugd. 

Boek nu dit unieke feest en dompel jezelf onder in de tijd van de 90's!


All in concept

We zijn volledig zelfvoorzienend. We nemen alles zelf mee. De locatie hoeft alleen te zorgen voor een stroompunt. 

TukTuk (Piaggio)

Voor bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals, foodtruckfestivals etc kunnen we ook vanaf een TukTuk (zie foto's hieronder) draaien. Dit is alleen mogelijk in regio midden Nederland.

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact op via ons contactformulier

Foto's Single Fuifje met TukTuk