PINK BANANA
/

EVENTS, BOOKINGS & SUPPORT

 

Singer-Songwriters en formaties

 Voeg een uniek karakter toe aan uw bruiloft, bedrijfsfeest, huiskamerconcert, café of restaurant met onze getalenteerde singer-songwriters. Laat onze muzikale artiesten de perfecte sfeer creëren, terwijl ze emoties oproepen en uw gasten betoveren. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze live muziek uw evenement naar nieuwe hoogten kan brengen.

AANBOD


Straattheater

Nieuw bij Pink Banana is de afdeling straat theater. Wij bereiden ons aanbod elk jaar uit met interessante concepten voor jong en oud. Klik op de link hieronder om een indicatie te krijgen van het aanbod. Heeft u andere wensen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vinden altijd een passend aanbod.

AANBOD


Vintage DJ's

 Niets kan de charme van de echte vinylplaten vervangen. Onze vintage DJ's draaien alleen ouderwets met elpees en singles met daarop de lekkerste retro hits. Of hij nu draait op een bruiloft, tuinfeest, festival, bedrijfsfeest of zakelijk evenement, hij neemt altijd zijn grandioze verzameling lp's en singles mee.

AANBOD


Overige DJ's

 Wij hebben in de loop van de jaren samengewerkt met meer dan honderd verschillende DJ's. Of u nou een DJ zoekt voor een privéfeest, horeca, bruiloft of zakelijk evenement. Wij hebben in elke prijsklasse een passend aanbod! Ook voor ondersteuning naast een DJ kunnen wij zorgen. Dit kan in de vorm van percussie of saxofoon. De techniek (licht en geluid) kunnen wij ook verzorgen. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.  

AANBOD

 

Kinderfeestje

 Boek bij ons een onvergetelijk kinderfeest. Naast ons huidige aanbod kunnen we voorzien in alle wensen. Wij staan open voor alle ideeën en denken graag met u mee. Of u nou een springkussen wilt boeken of uit wil pakken met een ballonnenclown of goochelaar? Pink Banana ont zorgt waardoor u op en top kan genieten van uw kinderfeestje.
Informeer nu naar de mogelijkheden.

AANBOD

  

Goochelaars

Rondlopende goochelaar boeken voor uw event? Wij hebben verschillende goochelaars beschikbaar die een fantastische toevoeging zijn op uw bedrijfsfeest, horeca, bruiloft of familiefeest. Zij laten je van dichtbij versteld staan. Een herinnering om nooit te vergeten.
Klik hieronder voor ons aanbod.

AANBOD