PINK BANANA
/

EVENTS, BOOKINGS & SUPPORT

 

Singer-songwriters & formaties - covers

Collin Hoeve

Collin Hoeve

De status van de Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve groeit in rap tempo door. Zijn bekendheid kwam in een stroomversnelling toen hij bij 3FM Serious Request het wereldrecord Songs Schrijven vestigde: 105 (!) stuks in 24 uur. En stuk voor stuk kregen ze het predicaat ‘persoonlijk’ en ‘van hoge kwaliteit’. ​Intussen treedt Collin Hoeve meerdere keren per week op en hij verrast zijn publiek steevast met vrolijke uptempo liedjes, die hij ogenschijnlijk eenvoudig afwisselt met ontroerende ballads. Daarbij is hij in zijn performance ontwapenend openhartig en vertelt hij tussendoor de luchtige, aangrijpende en altijd treffende en vermakelijke verhalen achter zijn songs.

Prijs indicatie: Op aanvraag

BombaNaranja

BombaNaranja

BombaNaranja! speelt covers in 5 talen, pop, hits van nu in een nieuw jasje, en liedjes uit de oude doos, onversterkt of versterkt van 10 tot 240 minuten. BombaNaranja bestaat uit muzikanten Daniel van Huffelen en Jense Meek. Ze zijn ook actief in andere groepen en projecten, maar hier bundelen ze hun krachten. In BombaNaranja (vertaling: oranje bom) brengen ze alle liedjes samen die ze op reizen, op straat, op feesten en in de hitlijsten gevonden hebben. Ze spelen op contrabas en accordeon en zingen in vele talen en op een zeer energieke en aanstekelijke manier. Lekker muzikaal op reis dus met deze topmuzikanten!

Prijs indicatie: Op aanvraag

John B. Jones

John B. Jones

Deze Nijmeegse liedjesschrijver is een veelzijdige troubadour met een flair voor pop-medleys en mondharmonica's. Steekt als een heuse one-man-band alledaagse oorwurmen in een eigenzinnig jasje onder het motto: Familiar Songs, Original Sound. Bluegrass, Folk, Pop.

Prijs indicatie: Op aanvraag

De Zaak

De Zaak

Drie onwetende knapen slepen contrabas, trommel en gitaar de straat op. In een poging hun passie met de mensen te delen spelen ze liedjes van de Beatles en Elvis. Met een lach op het gezicht – en waar mogelijk een koud pilsje in de hand – brengen zij de binnenstad tot leven. “Willen jullie volgende week ons vijftigjarig huwelijk van muziek voorzien?” vraagt een oudere man. In koor roepen de jongens volmondig ja. “Dat willen wij wel!”. Voor een appel en een ei zingen de jongens zich een avond lang de longen uit hun lijf. Een betere invulling van hun bestaan kunnen zij zich niet wensen. De Zaak is geboren. De Zaak is akoestisch, sfeerverhogend, mobiel en toegankelijk. Bruiloften, festivals, begrafenissen, bedrijfspresentaties, verjaardagen, -je kunt het zo gek niet bedenken-, De Zaak maakt het af.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Sher & Pelle

Sher & Pelle

De perfecte oplossing voor jouw feest. Sher en Pelle passen zich moeiteloos aan uw wensen aan. Hun repetoire is zeer breed en geen idee is hun te gek. Zij denken met je mee en zorgen op elke locatie voor het gewenste resultaat.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Richard Beukelaar

Richard Beukelaar

Richards teksten zijn rauw, maar bieden ruimte voor hoop. Hij voert de luisteraar mee op een reis langs duistere plekken met hoge bergen en diepe dalen. Zijn stem is dan weer luid, dan weer ingetogen, zonder aan intensiteit in te boeten. Hij is een singer songwriter pur sang. Geboren om te vertellen brengt hij zijn publiek in betovering met lange uithalen afgewisseld door momenten van betrekkelijke stilte. De stilte is relatief, want schreeuwt de luisteraar toe en moedigt hem aan om verder te luisteren.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Paul Eppink

Paul Eppink

Paul Eppink uit Nijmegen is niet de singer-songwriter met de gevoelige liedjes. Nee, als je Paul Eppink moet omschrijven dan is dat power en tempo! Deze singer-songwriter met groot stembereik speelt in een tempo wat je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Paul overvalt je met zijn diversiteit aan covers. Het gaat van Paolo Nutini naar Aqua en van Foo Fighters naar Britney Spears zonder dat je het door hebt. Wil je een tegekke singer-songwriter in je kroeg, mancave of tijdens een stoere mannen bbq? Dan moet je Paul boeken!

Prijs indicatie: Op aanvraag

Marco Hovius

Marco Hovius

Marco Hovius (bekend van 16Down, Prodigal Sons bracht vier albums uit met pop/rock, speelde meermaals met eigen werk in alle grote zalen en op alle grote festivals (Lowlands, ParkPop,ZC) in Nederland en Belgie.Hij deed een tour in het voorprogramma van Anouk. Hovius heeft een aantal radiohits geschreven (Subtle Movements, Heaven still cries, The day that I met you). Marco brengt akoestisch solo weergaloos een repetoire ten gehore van eigen nummers en covers in zijn eigen stijl waarbij improvisatie een grote rol speelt. Zijn akoestische optredens worden hierdoor een unieke ervaring.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Karlijn Nijkamp

Karlijn Nijkamp

Karlijn is een jonge frisse zangeres uit Nijmegen met een prachtige stem. Ze zingt covers van de bekenste artiesten. Karlijn is perfect in te zetten tijdens een bedrijfsborrel, jubileum, prive feest of horeca aangelegenheden.

Prijs indicatie: Op aanvraag

The Bottleneck Rockers

The Bottleneck Rockers

The Bottleneck Rockers treden voornamelijk op in kroegen, in feesttenten, op motorevenementen en festivals, maar ook voor (besloten) privé feesten zijn ze te boeken. Vanwege hun grote verscheidenheid in repertoire zijn ze geschikt voor iedere gelegenheid voor jong en oud. Hun muziek varieert vanaf de jaren 60 tot de muziek van nu en alles uiteraard in een akoestisch rock jasje waaraan een eigen draai is gegeven.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Willem Bodhi

Willem Bodhi

Willem Bodhi is van de zomer van 1969. Geboren in Harderwijk, opgegroeid in Gelderland, volwassen geworden in de Randstad, tegenwoordig woonachtig te Den Haag. Hij heeft met de formatie Bodhi nog de hitparades gehaald met het nummer SEASONG en daarna een album gemaakt met Barry Hay van de Golden Earring. Het album kwam door conflicten echter nooit uit. Daarna ging de eigenzinnige zanger verder als soloartiest en werkte samen met verschillende sessiemuzikanten. Hij treedt momenteel voornamelijk solo op, met een akoestische gitaar. Optredens van Bodhi kenmerken zich door de intensiteit waarmee hij speelt. "Het is de bedoeling dat de mensen even alles vergeten, genieten van de muziek, en daarna weer naar huis gaan."

Prijs indicatie: Op aanvraag

Jumbo Gumbo Royale

Jumbo Gumbo Royale

'Jumbo Gumbo Royale is een Nijmeegse trio bestaande uit the-larger-than-life John B. Jones, the Summer smooth Marty Reyes, en onze rots Dave 'the Groove' Meuwese. Het is de combo van deze onwaarschijnlijke persoonlijkheden die onze muziek zo verrassend en gevarieerd maakt. Een beetje van dit en een beetje van dat, net als een goede Gumbo pot. Scherp, zoet, bitter, en altijd vol positiviteit en energie! Ons recept: Gitaar, contrabas, cajon en véél samenzang. Plus een vleugje van wat wij 'the ol' switcheroo noemen. Wat betekent dat we lekker wisselen van lead en instrument als we daar zin in hebben. Zo verzekeren wij een breed repertoire waar iedereen wel iets herkent.'

Prijs indicatie: Op aanvraag

Sher Careman

Sher Careman

Sher is vooral bekend om haar lage, warme maar rasperige stem, haar enthousiasme, haar vermogen om plezier te hebben met elke vorm van publiek, haar enorme repertoire van covers en originelen, haar vaardigheden om over te schakelen van een zeer intiem optreden naar een feestshow en van natuurlijk haar liefde voor bier, reizen en katten.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Daniel Cane

Daniel Cane

In vijf jaar tijd wist Daniel menig hart te veroveren. 600+ optreden door heel Nederland en een klein stukje belgie, een waanzinnige debuut EP Ivory, en voorprogramma’s van oa The Golden Earrinf, Bløf, De Dijk, Fink, Danny Vera en meer. Je kon Daniel ook vinden op Lowlands, Pinkpop tijdens de Popronde of gewoon intiem in je huiskamer. Niks is deze knuffelbeer te gek. Entertainment pur sang. Daniel zingt zijn zware verhalen vol emotie maar zorgt er ook voor dat iedereen die naar de show komt zich thuis meteen thuis voelt. De leukste muzikale rollercoaster die je mee hebt gemaakt. In januari 2019 kwam zijn nieuwe single 'Wolves' uit. Deze single markeert het begin van een nieuwe lading eigen muziek van Daniel.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Guilty Pleasures

Guilty Pleasures

Twee jonge, doch ervaren muzikanten. Met slechts één gitaar, één stem en één kickpedaal brengen wij de goede en foute muziek van toen en nu. Voor The Guilty Pleasures hoeven we niet op zoek naar artistieke essentie, maatschappelijke relevantie of achterliggende normen en waarden. Wij willen maar één ding; echte gezelligheid. Spelen voor en mét het publiek! En dan liedjes en artiesten die iedereen wil horen, maar die niemand durft te spelen. Denk aan de Backstreet Boys, Bon Jovi, Earth, Wind & Fire, John de Bever e.v.a!

Prijs indicatie: Op aanvraag

MOOD

MOOD

“MOOD bestaat uit zangeres Mieke en gitarist Marty. Het repertoire bestaat uit fijne easy listening songs die je wel herkent, maar dan nét even iets anders gespeeld. Van grote nummers een eigen, kleine versie maken, dát is MOOD. Vol akoestisch gitaargeluid gecombineerd met de warme stem van Mieke. Je vind ze al jaren op toffe plekken zoals kleine (food)festivals, restaurants, kleine kroegen en tijdens tuin-en huiskamerconcerten. Als je bij een optreden van MOOD bent, kun je even lekker achterover leunen en je gedachten laten gaan...”

Prijs indicatie: Op aanvraag

Singer-songwriters - eigen werk - huiskamerconcert

a balladeer

a balladeer

A balladeer staat voor prachtige, intieme, persoonlijke liedjes. Van presidentsvrouw Jackie Kennedy tot pornoster Bambi Woods en warenhuis Marks & Spencer. De onderwerpskeuze van de Amsterdamse singer-songwriter a balladeer, is op z’n minst opvallend te noemen. Zijn nummers zijn kleine verhaaltjes. Melodieuze luisterliedjes, waarin de soms zware thematiek luchtig wordt verpakt. In het verleden won de muzikant Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en een Zilveren Harp. Het tweede album Where Are You, Bambi Woods? leverde een Edison nominatie op en debuutsingle ‘Swim With Sam’ stond tien jaar in de Top 2000. Begin 2017 bracht hij de single Mob Wife uit, een duet met Sarah Bettens van K’s Choice.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Youri Lentjes

Youri Lentjes

“Met zijn rauwe stemgeluid en gelikt gitaarspel brengt hij liedjes over het leven in al zijn facetten; verhalen over opgroeien en de valkuilen die ieder op het levenspad tegenkomt. Een optreden van Youri Lentjes zwermt uit over verschillende muziekstijlen, verrassingen niet uitgesloten’.” (Pop unie)

Prijs indicatie: Op aanvraag

Laura Beekman

Laura Beekman

Ik ben een Nederlandstalige singer/songwriter met een gitaar en hoedje. Negen van de tien keer zie je mij met een lach en straal ik vrolijkheid uit maar het kan natuurlijk niet altijd rozengeur en maneschijn zijn. Het is mijn missie om de wereld te bewijzen dat Nederlandstalige muziek meer is dan een genre. De onderwerpen en thema's in mijn muziek reflecteren wie ik ben als mens. Ik hou het altijd zo dicht mogelijk bij mezelf. LAURA scoorde al hitjes met liedjes als "Zoete witte wijn", "Komt wel goed schatje" en "Hartenstrijd" een duet met Nick en Simon.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Charl Delemarre

Charl Delemarre

Charl Delemarre (1990) is een Nederlandstalige singer & songwriter die eind 2014 met zijn band de Grote Prijs van Rotterdam én de Grote Prijs van Nederland won met zijn gepassioneerde en persoonlijke liedjes. Het jaar daarop bracht hij zijn eerste EP ‘De Bekentenis’ uit. Met zijn single ‘Zonder Jou’ trad hij op in DWDD, waar hij sindsdien een graag geziene gast was.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Demi Knight

Demi Knight

Demi Knight groeide op met de platenverzameling van haar vader en raakte geïnspireerd door Dolly Parton en Loretta Lynn. Dat ze dezelfde karakteristieke snik envolwassen sound als hen bezit, laat zein 2018 horen op haar debuutplaat ‘Budapest’. Een album dat ze schreef in de hoofdstad van Hongarije met nummers over volwassen worden, op eigen benen staan en thuis missen. Van wiegende oldskool countrysongs, naar ingetogen ballads; de diversiteit en authenticiteit is immens.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Cas Ronckers

Cas Ronckers

Cas Ronckers is een 23-jarige singer-songwriter en was in 2013 al 3FM Serious Talent. Ondertussen stond hij op de Zwarte Cross en in het voorprogramma van o.a. Stevie Ann, Kensington en DeWolff. In 2014 deed Cas mee aan 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' van Giel Beelen.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Lenny Crabbe

Lenny Crabbe

Lenny Crabbe, voormalig frontman van de Belgische band Freaky Age werkt al jaren aan zijn solo carrière. Deze charismatische singer-songwriter met rauwe stem neemt je keer op keer mee in zijn pakkende melodieën.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Eelke

Eelke

De meest rockende singer-songwriter van Nederland laat weer van zich horen. Dat is geen zin die je direct zou linken aan het Veluwse dorpje Ermelo. Maar de daaruit afkomstige Eelke Ankersmit schudt de boel lekker op sinds zijn doorbraak in 2016. Met de ep Mirror bewijst hij zijn potentie. Het is niet moeilijk om te horen aan welk instrument Eelke zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam heeft gewijd: de gitaar. De zessnarige elektrische vriend heeft een prominente rol gekregen op Mirror. En met een goede reden: Eelke en de gitaar is een combinatie die elke rockliefhebber móet horen.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Arthur Adam

Arthur Adam

Arhtur Adam maakt muziek omdat het moet. Fluistert, zoemt, schreeuwt, verwondert. Heeft zo z’n eigen muzikale universum. Grofweg tussen Radiohead en Jeff Buckley, tussen Satie en Coltrane, tussen Andrew Bird en Joni Mitchell, tussen Wilco en Notwist. Maakt af en toe een popliedje, soms een a capella jazzexercitie, dan weer een mini-rockopera, maar meestal gewoon intrigerende melancholische muziek om eens goed naar te luisteren.

Prijs indicatie: Op aanvraag

Muzikanten

Lodewijk van der Linden

Lodewijk van der Linden

Als Solo artiest heeft Lodewijk voor elke mood en voor elk moment de juiste muziek. Hij switched moeiteloos van easy listening naar dance, van instrumentaal naar vocaal en van piano naar accordeon.

Wilt u geëntertaind worden? Geen probleem! Dan speelt Lodewijk repertoire om mee te zingen en om op te dansen zoals: “Crazy Little Thing Called Love”, “Relight My Fire”, “Rock Around The Clock”, “Je Hoeft Nog Niet Naar Huis” en “The Piano Man”.

KeysPlease

KeysPlease

Als pianist/zanger ben ik een levende jukebox en speel ik ieder verzoekje dat in je opkomt. Van Nederlandstalig en jaren ’70 rock, tot hedendaagse Top 40. Zolang jij het maar mee kunt zingen! Al jaren lang speel ik op bruiloften, verjaardagen, bedrijfsborrels en studentenfeesten. Met KeysPlease voelen we de sfeer van jouw evenement goed aan. Eerst gezellig dineren en daarna pas met de voetjes van de vloer? Wij passen ons aan. Meteen vanaf het begin een knalfeest? Wij zijn er klaar voor!

Live pianist Charles

Live pianist Charles

Mijn pianobar op jouw feestje!

Het is tijd om terug te gaan naar de basis! Ik gebruik geen led-wall, coole moves zijn mij onbekend, een gelikte podium aankleding ben ik vergeten en de uitgebreide lichtshow heb ik bewust thuisgelaten! Dit zijn namelijk niet de dingen waar het om draait!

Wat ik wel te bieden heb is een dosis muzikaliteit en gezelligheid, een licht ontspoorde instelling en een hoge mate van interactief muziek maken!

Jimmy Glasmacher

Jimmy Glasmacher

Jimmy Glasmacher speelde al met de grote der aarde. Deze rasmuzikant zorgt met zijn solo optreden voor dat extra zwoele, zomersfeertje op ieder feestje. Jimmy is niet nadrukkelijk aanwezig maar verzorgt op de achtergrond heerlijke lounge muziek op gitaar. Zijn kleine podium met mooie tapijten en bijzondere verschijning zijn voor elk tuinfeest, terras, bruiloft of loungefeest een geweldige toevoeging.

Genre: Instrumentaal, Lounge, Ibiza style