PINK BANANA
/

EVENTS, BOOKINGS & SUPPORT

 

 Single Fuifje

 Kom lekker grabbelen in onze uitpuilende bakken vol met ruim 1500 vinyl singles. Een muzikale tijdreis vol smaak en wansmaak. Van ‘Why tell me why’ tot ‘Proud Mary’… ‘80’s synth pop’, tot ‘70’s rock ’n roll’ en weer terug naar Doe Maar. Kris Kras door elkaar.

LEES VERDER


DJ Vintage Vinyl

 Niets kan de charme van de echte vinylplaten vervangen. DJ Vintage Vinyl draait alleen ouderwets met elpees en singles met daarop de lekkerste retro hits. Of hij nu draait op een bruiloft, tuinfeest, festival, bedrijfsfeest of zakelijk evenement, hij neemt altijd zijn grandioze verzameling van 1000 singles mee.

LEES VERDER


DJ Play It Again Sem

Is bekend van de bakfiets met 78 toeren platen en dito muziek. Uit de jaren ‘30 – ’50, van Louis Armstrong en Count Basie tot Ella Fitzgerald, van Big Band tot Lindy Hop. Uit de jaren 60 neemt hij mee Fats Domino, Ray Charles, Pat Boone en Everly Brothers. De keuze wordt afgestemd op uw wensen. Het geeft het gevoel het kwartje in de juk-box van weleer te gooien.

LEES VERDER


De Vinyl Vleugel

Is het een vleugel? Is het een jukebox? Is het een DJ-booth? De Vinyl Vleugel is het allemaal! Dit unieke concept is de perfecte muzikale invulling voor ieder feest. Kies uw favoriete plaatjes uit een collectie van meer dan duizend 7" vinyl singeltjes. Van Rock 'n Roll tot en met Disco, Dance en Hip Hop, De Vinyl Vleugel heeft het allemaal. Dus kies uw favoriete muziek uit deze goedgevulde vleugel en maak uw eigen feestje!

LEES VERDER