PINK BANANA
/

EVENTS, BOOKINGS & SUPPORT

 

Allround DJ's

DJ Galaga

DJ Galaga

Galaga (Marco) is één van Nederlands bekendste allround dj’s die al ruim 20 jaar elk feest naar een groot hoogtepunt brengt met zijn uitgekiende, opzwepende stijl van mixen en draaien. Zoals vele dj’s begon Marco op jonge leeftijd als vaste dj in een club waar swing beat, hiphop, bubbling en salsa de gangbare muziek was. Juist deze unieke combinatie zorgde voor de veelzijdigheid van Galaga. Hier werd in de jaren ’90 de opkomende house en dance aan toegevoegd, wat resulteerde tot een allround dj, die vandaag de dag nog steeds op de grootste en bekenste feesten in binnen én buitenland draait!

DJ-Michiel.nl

DJ-Michiel.nl

Michiel is door zijn energieke manier van draaien, zijn speelse gebruik van de microfoon en het spelen met publiek weet hij van elke gelegenheid een topfeest te maken. De muziek die hij draait is zeer gevarieerd: danceclassics, disco, 80’s en 90’s hits, merengue, salsa, moombahton, beach- en deephouse, top 40-hits, foute hits, Nederlandstalig en feestmuziek… alles passeert de revue! Hij is ook steeds vaker in combinatie met een band te zien, waar hij de avond opbouwt, de muziek verzorgt tijdens de pauzes van de band en zorgt voor een spetterende afsluiting van de avond.

DJ Franky B

DJ Franky B

Bekend van het Cooldown Café te Amsterdam als DJ, maar sinds enkele jaren een van de gezichten van de groep 'Cooldown'. Afgelopen jaren is Frank veel te zien geweest in het land, waar hij naast het vele draaien natuurlijk optrad met zijn groep, die hits hebben gehad met 'Hey Baby (Uhh, Ahh)' , 'Met Z'n Allen', 'Chihuahua', 'The Lion Sleeps Tonight' (samen met Gerard Joling) en 'Winterwonderland'.

DJ Flow

DJ Flow

Allround DJ met veel enthousiasme en interactie. Café/discotheek? Feesttent of bijvoorbeeld een bedrijfsfeest? feestdj FLOW! is bijna overal voor te boeken. Met zijn aanstekelijk enthousiasme tovert hij menig feest om tot een georganiseerde puinhoop. Door zijn brede ervaring in verschillende muziekstijlen is hij overal inzetbaar. Of het nu FLOW! op een house/urban feest is, of feestdj FLOW! op een Apres ski party, overal waar hij komt is het feest!

Allround DJ met veel enthousiasme en interactie. Café/discotheek? Feesttent of bijvoorbeeld een bedrijfsfeest? feestdj FLOW! is bijna overal voor te boeken.

DJ Showcees

DJ Showcees

Één ding weet hij zeker "Als ik draai moet het altijd een feest zijn". In 2011 werd DJ Showcees genomineerd voor de Populairste opkomende feest DJ van Nederland waar hij met een paar stemmen verschil van de nummer 1 en 2 er vandoor ging met de 3e plaats.

Vandaag de dag is DJ Showcees te vinden in veel verschillende kroegen binnen Nederland, maar ook zal je hem vaak tegen komen op je vakanties naar Oostenrijk, Italië, Griekenland. Spanje en noem maar op.

DJ Showcees heeft 1 motto: Groot worden door klein te blijven. 

Of het nou gaat om 70's 80's en 90,s of Après-ski, Dance Classics, Goud van Oud, Puur Hollands of de top 40 hits !! Door zijn vele ervaring in binnen en buitenland is één ding zeker met DJ Showcees is het altijd feest!

DJ Jerome

DJ Jerome

DJ Jerome is een enthousiaste allround DJ/entertainer met een vlotte presentatie. 200 shows per jaar, door heel Europa maken Jerome de ervaren DJ, waar veel promotors naar op zoek zijn. Zijn draaistijl is een opzwepende mix tussen alle bekende hits Van House en top 40 tot Nederlandstalige feestmuziek en R&B, Jerome weet wat de mensen willen horen! ​ In 2011 scoorde Jerome een dikke hit met "Sex met die kale" (+8 miljoen views) Deze plaat stond lang genoteerd in alle hitlijsten van Nederland en Belgie. Verder maakte DJ Jerome ook nog platen zoals My Beat Shoot Back (met Mental Theo), Dikke tieten kartoffelsalat, Lawinesong, König Alcohol, e.v.a.

DJ Menno

DJ Menno

Met zijn enthousiasme en eindeloze energie zorgt hij er in elke kroeg, zaal of tent voor dat het één groot gekkenhuis wordt. Van meezingen op Hazes tot hakken op hardstyle, van top 40 muziek naar de guilty pleasures en van schuddende billen tot polonaises; al het herkenbare voor jong en oud komt in een rap tempo voorbij. Met zijn jarenlange ervaring als DJ is hij goed ingespeeld op het publiek. Met zijn opzwepend microfoongebruik en de nodige confettisnippers staat DJ Menno garant voor een groot FEEST!

Overige DJ's

Overige DJ's

Ben je op zoek naar een andere DJ? Geen probleem! Wij hebben een ruim netwerk aan DJ's. Door onze ruime horeca ervaring hebben wij in de afgelopen 10 jaar met meer dan 100 DJ's samen gewerkt. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen kenbaar te maken. Of het nou een Techno, Hardstyle, House of Allround DJ betreft. Wij zorgen voor de juiste match!