PINK BANANA
/

EVENTS, BOOKINGS & SUPPORT

 

Workshops voor kinderen

Bouwen met Buurman en Buurman

Bouwen met Buurman en Buurman

Buurman & Buurman zijn echte klussers en nu kunnen de kinderen samen met hen gaan klussen tijdens dit unieke event in samenwerking met Sluban. Kinderen mogen hun creativiteit loslaten op stapels kleurige blokjes Sluban om zo de mooiste bouwwerken te maken. Tijdens het maken van hun bouwwerk krijgen zij tips en aanwijzingen van Buurman & Buurman. Die tips kunnen de kinderen natuurlijk goed gebruiken tijdens het vervaardigen van hun bouwwerk. Iedere deelnemer gaat na afloop naar huis met een Sluban Give-Away. Hiermee kunnen zij thuis ook nog de mooiste bouwwerken te kunnen maken.

Klei Atelier

Klei Atelier

Het Klei Atelier werd opgericht in 2007, door Hanna de Mink. Wat begon als passie in het maken van klei figuren, groeide uit tot een reizend ‘doe-het-zelf’ Klei Atelier. Verzorgd met tenten, tafels en zitjes. De rode Hy bus dient als expositiewagen voor alle gemaakte klei figuren. Iedereen kan aan de slag met klei, verf en gereedschap. Toveren met handen, ogen én een snufje inspiratie. De beeldjes gaan mee naar huis!

DJ voor kinderen

Kidz - DJ

Kidz - DJ

De Kidz-dj zette AHOY op zijn kop zette tijdens het Club van Sinterklaasfeest! Daarna volgde een succesvolle tournee door Nederland, langs vele grote festivals, op vakantieparken en langs bij bedrijven. De Kidz-dj Discoshow is een 1,5 tot 2 uur durend feestje met de leukste muziek, de gaafste Tik-Tok hits en onze eigen Kidz-dj Liedjes. Naast het draaien van muziek is onze DJ ook een echte entertainer die zorgt voor dans, plezier, interactie en spelletjes. We spelen de Jongens tegen de meisjes, testen de muziek-kennis in een quiz, en d.m.v. leuke dans-spelletjes delen we punten en prijzen uit. Ook de grote mensen gaan los in de Coolste Papa en zwoelste mama verkiezing. Perfect voor een kinderfeestje, bedrijfsfeestje, festival, koningsdag, sinterklaas intocht enz...

Prijs indicatie: Vanaf € 795 excl BTW

Goochelaar / Ballonnenvouwer / Schminken

Goochelaar Joost

Goochelaar Joost

Wil jij je kind een onvergetelijk kinderfeestje geven, waarbij je niet hoeft te twijfelen of alle kinderen zich vermaken? Bij zijn verjaardagsshow, hoef jij even niet om te zien naar de kinderen: zij zijn té druk met lachen en genieten! Met jaren ervaring en honderden shows achter de rug, kan Joost inmiddels wel zeggen dat er weinig zo leuk is als een goochelshow op een verjaardagsfeestje. Het is een interactieve, kleurrijke en spetterende show. Er is veel interactie met het publiek en de jarige mag natuurlijk komen helpen. Sterker nog, de jarige kan uiteindelijk veel beter goochelen dan Joost zelf, wat voor de nodige hilariteit zorgt.

Prijs indicatie: € 200 - 350

Bella Ballon

Bella Ballon

Met ballonartiest Bella Ballon zijn simpele ballonhondjes verleden tijd. Bella verzorgt het entertainment op jouw feest en neemt de kinderen mee in een wondere wereld vol ballondieren. Van vergeetachtige aapjes tot rupsen die veranderen in echte vlinders. Met Bella Ballon ben je verzekerd van een spetterend feest.

Extra info: Het kinderfeestje kan worden aangevuld met schminken of met een miniworkshop ballonvouwen.

Prijs indicatie: € 200 - 400

Schmink Act

Schmink Act

Groot of kleine evenement, wij komen waar het feest is! Wat is er leuker voor de kinderen dan schminken? Kinderen vinden dit magisch. Wij toveren de kinderen graag om tot prinses, draak, vlinder, superman of elsa, Het mooiste moment is daar wanneer de kinderen in de spiegel kijken en dan "WOW" zeggen. De kinderschink act is mooi aangekleed met een kleurrijk kastje en grote spiegel. De kinderschminkster ziet er zelf ook mooi geschminkt uit en draagt een vrolijke jurk. Ze kent de nieuwste schmink technieken, zo kan ze in korte tijd een kindergezichtje prachtig schminken. Ze tovert de kinderen om tot wandelende kunstwerken.

Door: Levend theater

 Slaapfeestje?

Hutspot Sleepovers

Hutspot Sleepovers

Zoek je nog een leuke invulling voor een kinderfeestje? Hutspot helpt je bij de tofste sleepovers. Je kunt kiezen uit 3 thema’s: Sweet Dreams, Woodland, en Glam!

Dit krijg je erbij: Tentje in hippe kleur, matras en kussen, fris, gestreken beddengoed, handig ontbijttafeltje, led-lichtslinger, nachtlampje, slingers en versiering, vrolijke accessoires

Prijs indicatie: Op aanvraag

Springkussens

Springkussen voetbal

Springkussen voetbal

Dit gave kussen is een must op ieder voetbalevenement, maar natuurlijk ook leuk voor ieder kinderfeest.

Prijs indicatie: € 100 - 150

Springkussen Giraffe

Springkussen Giraffe

Het springkussen giraffe is voor de echte dierenliefhebber. Ideaal voor een kinderfeest of evenement waarbij het dierenrijk centraal staat! Bij het huren van de springkussen giraffe krijg je een elektrische blower geleverd. Hiermee kun je hem eenvoudig binnen een minuut opblazen. Mocht je hier hulp bij willen dan is dit ook mogelijk tegen een kleine vergoeding.

Prijs indicatie: € 100 - 150