PINK BANANA
/

EVENTS, BOOKINGS & SUPPORT

 

Workshops voor kinderen

Bouwen met Buurman en Buurman

Bouwen met Buurman en Buurman

Buurman & Buurman zijn echte klussers en nu kunnen de kinderen samen met hen gaan klussen tijdens dit unieke event in samenwerking met Sluban. Kinderen mogen hun creativiteit loslaten op stapels kleurige blokjes Sluban om zo de mooiste bouwwerken te maken. Tijdens het maken van hun bouwwerk krijgen zij tips en aanwijzingen van Buurman & Buurman. Die tips kunnen de kinderen natuurlijk goed gebruiken tijdens het vervaardigen van hun bouwwerk. Iedere deelnemer gaat na afloop naar huis met een Sluban Give-Away. Hiermee kunnen zij thuis ook nog de mooiste bouwwerken te kunnen maken.

Klei Atelier

Klei Atelier

Het Klei Atelier werd opgericht in 2007, door Hanna de Mink. Wat begon als passie in het maken van klei figuren, groeide uit tot een reizend ‘doe-het-zelf’ Klei Atelier. Verzorgd met tenten, tafels en zitjes. De rode Hy bus dient als expositiewagen voor alle gemaakte klei figuren. Iedereen kan aan de slag met klei, verf en gereedschap. Toveren met handen, ogen én een snufje inspiratie. De beeldjes gaan mee naar huis!

DJ voor kinderen

Kidz - DJ

Kidz - DJ

De Kidz-dj zette AHOY op zijn kop zette tijdens het Club van Sinterklaasfeest! Daarna volgde een succesvolle tournee door Nederland, langs vele grote festivals, op vakantieparken en langs bij bedrijven. De Kidz-dj Discoshow is een 1,5 tot 2 uur durend feestje met de leukste muziek, de gaafste Tik-Tok hits en onze eigen Kidz-dj Liedjes. Naast het draaien van muziek is onze DJ ook een echte entertainer die zorgt voor dans, plezier, interactie en spelletjes. We spelen de Jongens tegen de meisjes, testen de muziek-kennis in een quiz, en d.m.v. leuke dans-spelletjes delen we punten en prijzen uit. Ook de grote mensen gaan los in de Coolste Papa en zwoelste mama verkiezing. Perfect voor een kinderfeestje, bedrijfsfeestje, festival, koningsdag, sinterklaas intocht enz...

Prijs indicatie: Vanaf € 795 excl BTW

Goochelaar / Ballonnenvouwer / Schminken

Goochelaar Joost

Goochelaar Joost

Wil jij je kind een onvergetelijk kinderfeestje geven, waarbij je niet hoeft te twijfelen of alle kinderen zich vermaken? Bij zijn verjaardagsshow, hoef jij even niet om te zien naar de kinderen: zij zijn té druk met lachen en genieten! Met jaren ervaring en honderden shows achter de rug, kan Joost inmiddels wel zeggen dat er weinig zo leuk is als een goochelshow op een verjaardagsfeestje. Het is een interactieve, kleurrijke en spetterende show. Er is veel interactie met het publiek en de jarige mag natuurlijk komen helpen. Sterker nog, de jarige kan uiteindelijk veel beter goochelen dan Joost zelf, wat voor de nodige hilariteit zorgt.

Bella Ballon

Bella Ballon

Met ballonartiest Bella Ballon zijn simpele ballonhondjes verleden tijd. Bella verzorgt het entertainment op jouw feest en neemt de kinderen mee in een wondere wereld vol ballondieren. Van vergeetachtige aapjes tot rupsen die veranderen in echte vlinders. Met Bella Ballon ben je verzekerd van een spetterend feest.

Extra info: Het kinderfeestje kan worden aangevuld met schminken of met een miniworkshop ballonvouwen.

Ballonnenman Pieter

Ballonnenman Pieter

Ballonnenman Pieter maakt al 20 jaar de leukste ballonfiguren en deelt deze uit aan zijn publiek. Pieter kan werkelijk alles maken van ballonnen en is een ware ballonkunstenaar. Als er tijd genoeg is dan maakt hij ook voor jou de ballon van je dromen! Tijdens het maken van de ballonfiguren maakt Pieter ook grapjes en doet hij hier en daar een goocheltruc, met zijn vrolijke tas, kostuum en hoed herken je hem al snel. Zijn er veel kinderen, dan maakt Pieter meestal wat eenvoudigere ballonfiguren zodat zoveel mogelijk kinderen met een ballon naar huis kunnen gaan. Pieter heeft als ballonartiest over de hele wereld opgetreden, van Los Angeles tot Hong Kong en van hier tot Tokio, hij heeft meer dan 15 vak-prijzen en -awards gewonnen.

Ballonkunstenaar Patrick

Ballonkunstenaar Patrick

Als professioneel ballonartiest / ballonkunstenaar verzorg ik familie entertainment dat een kleurrijke attractie vormt op elk feest of evenement. Niet alleen de kinderen zullen leuk worden vermaakt, ook de volwassenen zullen geboeid zijn door de mooie ballonkunst. Ballon animatie met feestelijke ballonsculpturen is perfect als u iets zoekt in de richting van een clown of goochelaar.

 Slaapfeestje?

Hutspot Sleepovers

Hutspot Sleepovers

Zoek je nog een leuke invulling voor een kinderfeestje? Hutspot helpt je bij de tofste sleepovers. Je kunt kiezen uit 3 thema’s: Sweet Dreams, Woodland, en Glam!

Dit krijg je erbij: Tentje in hippe kleur, matras en kussen, fris, gestreken beddengoed, handig ontbijttafeltje, led-lichtslinger, nachtlampje, slingers en versiering, vrolijke accessoires

Prijs indicatie: Op aanvraag

Springkussen

Mini Bounce Flamingo

Mini Bounce Flamingo

Bezorg kinderen de dag van hun leven met deze Mini Bounce flamingo. Dit compacte kussen past in vrijwel iedere achtertuin of oprit. Ideaal, want zo is dit springkussen al snel overal te plaatsen. De wanden en handig geplaatste netten zorgen voor extra veiligheid en ruimt voor toezicht. Op het springvlak zijn obstakels geplaatst en er is een coole glijbaan in het midden. Met de Mini Bounce flamingo is elk kinderfeestje een succes!

Extra info: Lengte 3,4m - Breedte 3m - Hoogte 2,9m