PINK BANANA
/

EVENTS, BOOKINGS & SUPPORT

 

Goochelaars

Bart Uriot

Bart Uriot

"De verbintenis en impact van Bart Uriot is uw visitekaartje! Deze professionele artiest regelt alles van A tot Z, dus geen onnodige zorgen. Kwaliteit & betrouwbaarheid staan bij deze artiest gerant! Bart Uriot maakt uw evenement echt onvergetelijk! Tafel Goochelen, ook wel Close-Up Magic genoemd, is het soort magie waarin Bart zich heeft gespecialiseerd. Dit is het soort magie waar de toeschouwers enkele centimeters vandaan zitten, dus echt met de neus erbovenop! Dit is ook het soort magie dat u op tv ziet van Victor Mits en Dynamo. Magie die niemand gelooft, totdat ze het met hun eigen ogen zien!"

John Negenkerken

John Negenkerken

John De Rondlopende Goochelaar vertoont al rondlopend Magische goocheltrucs voor kleine groepjes mensen. Met al zijn trucs op zak, verplaatst hij zich gemakkelijk van de ene plek naar de andere. Omdat de goochelaar zo dicht op zijn publiek werkt, worden zij compleet betrokken bij de wonderen die John verricht – veel mensen hebben nooit eerder close-up goochelen gezien!

Inspirerend, verrassend, interactief & onvergetelijk

Goochelaar op locatie, geen reiskosten (geheel Nederland), volledige ontzorging, maatwerk goochelen met veel persoonlijke aandacht.

Joost

Joost

Als goochelaar ben ik jong, energiek, grappig en toegankelijk, een combinatie die ervoor zorgt dat de gasten met veel plezier naar mij zullen kijken en natuurlijk een heel goed gevoel krijgen bij jouw evenement. Bij het rondlopen ga ik als goochelaar rond en doe ik steeds een aantal trucs. Het is laagdrempelig, jij hebt er geen omkijken meer naar en ik zorg voor vermaak en entertainment voor al je gasten. Met humor, interactie en de nodige goocheltrucs zal mijn rondloop-act een glimlach toveren op het gezicht van iedereen – van jong tot oud!